Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täältä saat tietoa tallin henkilökunnasta. Heitä kaikkia saa käyttää tarinoissa.


(C) Ekaterina Druz

Kuvassa olen minä, Tiia ja olen tallin omistaja. Olen 28-vuotias ja koulutukseltani hevostenhoitaja sekä ratsastuskesopettaja. Olen myös opiskellut kengittäjäksi, joten kengitän tallin hevosia pääasiassa itse. Minä pidän leirejä, valmennuksia, kursseja sekä tunteja tiistaina, keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina. Olen kuvassa vanhan kouluhevoseni kanssa. Olen harrastanut ratsastusta nyt 18 vuotta ja olen kilpaillut kansallisella tasolla esteissä. Koulukisoissakin käyn välillä. 


(C) Ekaterina Druz

Tässä on hevostenhoitajamme Laura. Hän on 25-vuotias ja on harrastanut ratsastusta 15 vuotta. Laura pitää myös maanantaisin ja torstaisin ratsastustunnit. Hänellä ei ole tällä hetkellä omaa hevosta, koska hänen vanha hevosensa (kuvassa) jouduttiin lopettamaan jalan murtumisen takia.


(C) Bob Langrish

Tässä on toinen hevostenhoitajamme, Janette. Hän on 20-vuotias ja opiskelee parhaillaan hevostenhoitajaksi. Hän on tallilla kesätöissä ja opiskeluaikoina hän on tallilla viikonloppuisin auttelemassa. Janette on harrastanut ratsastusta 12 vuotta. 


(C) Ekaterina Druz

Tässä on tallimestarimme Jani. Hän on 30-vuotias ja on ollut hevosten kanssa tekemisissä jo pienestä lapsesta saakka. Hän auttelee hevosten hoidossa, nuorten hevosten koulutuksessa ja tietää myös paljon hevosten sairauksista. Kuva on otettu, kun Jani opiskeli tallimestariksi Saksassa.

©2020 Tiian Ratsutalli - suntuubi.com